► Arşiv
2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 26 Haziran 2018 tarihinde yapılacaktır.

(Törenin yapılacağı yer ve program akışıyla ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacaktır.)

Mezun durumunda olup törene katılacak öğrencilerin; cübbe ve kep ücretini aşağıda banka bilgileri bulunan hesap numarasına yatırdıktan sonra dekont bilgileriyle birlikte beden ölçülerini Fakülte/Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine 29 Mart 2018 (Perşembe) tarihine kadar bildirmeleri gerekmektedir.

Başvuruda bulunan öğrencilerin cübbe ve kep dağıtımı, ilgili Fakülte/Meslek Yüksekokulu Sekreterliği tarafından yapılacaktır.

Önceki yıllarda mezuniyet törenine katılmış olan ve kep cübbesi olmayan öğrenciler bu yıl düzenlenecek olan törene katılamayacaktır.

*Belirtilen tarihten sonra mezuniyet törenine katılım için başvuru alınmayacak olup cübbe ve kep satışı yapılmayacaktır.

Cübbe ve Kep Ücreti

Vakıfbank bankamatiklerinden, şube veznelerinden ve diğer bankalardan EFT yöntemleri kullanılarak ödenebilir (Kredi kartı ile ödeme alınmayacaktır). Ödeme işleminde açıklamada Öğrenci No, Öğrencinin Adı Soyadı ve Cübbe Kep Ödemesi olduğu mutlaka belirtilmelidir.

Cübbe ve Kep ücreti 50 TL’dir. (Kiralama yapılmayacaktır.)

BANKA BİLGİLERİ:

Hesap Sahibi: Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İktisadi İşletmesi