► Arşiv
2018-2019 Yılı DGS Kayıt İşlemleri

2018 DGS ile üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 24-26 Eylül 2018 tarihleri arasında Haliç Yerleşkesinde yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

• Lise Diploma Fotokopisi
  • Erkek Adaylar için Askerlik Durum Belgesi
  • Ön Lisans Programında Alınan Derslere Ait Onaylı Transkript ve Ders İçerikleri (Islak İmzalı)
  • Eğitim Ücretinin Ödendiğine Dair Dekont

NOT: Kayıt işlemini tamamlayan adayların, ön lisans programına ait transkript ve ders içeriklerini ilgili Fakülte Dekanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde muafiyet işlemi yapılmayacaktır.

Ders muafiyeti talep formu için tıklayınız.

Ödeme Seçenekleri

Eğitim öğretim ücretinizi öğrenmek için tıklayınız.

Peşin Ödeme

Öğrenim ücretini peşin ödeyecek öğrenciler yerleşim yerlerine yakın Ziraat Bankası mobil şubelerine uğrayarak ödemelerini yapabilirler. (Öğrenim ücretinin tamamının nakit veya kredi kartı ile tek çekim olarak ödenmesi halinde %6 Peşin ödeme indirimi uygulanır.)

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

*Banka hesaplarımız HAVALE ve EFT işlemlerine kapalı olduğundan bu yöntemlerle ödeme yapılamamaktadır.

Kredi kartı ile Ödeme

Öğrenim ücretini kredi kartı ile ödeyecek öğrenciler, https://odeme.fsm.edu.tr adresine girerek anlaşmalı bankalara ait kredi kartlarıyla ödeme yapabilirler. Anlaşmalı kartlarla (World, Bonus, Bankkart Combo, Paraf) yapılan taksitli ödemelerde vade farksız 10 taksit yapılmaktadır.

Axess ve Maximum kartla olan anlaşmalarımız sona erdiğinden bu kartlar taksitli ödemelerde kullanılamaz.

Öğrenim ücretinin tamamının kredi kartı ile tek çekim olarak ödenmesi halinde %6 peşin ödeme indirimi uygulanır.

*Öğrenim ücretlerinde çek, senet veya elden taksit yapılmamaktadır.

Öğrenim Kredisi ile Ödeme

Öğrenim ücretini banka kredisi kullanarak ödeyecek öğrencilerin velileri, kayıt tarihlerinde bulundukları yerlerdeki en yakın Albaraka Türk Katılım Bankası şubelerine uğrayarak işlemlerini gerçekleştirebilir. Bankayla olan anlaşmamız gereği öğrenim ücreti vade farksız 10 taksit olarak ödenmektedir.

Kredi kullanacak velinin;

Nüfus cüzdanı ve fotokopisi,

İkametgâh belgesi veya konuta ait üzerine kayıtlı fatura (cep telefonu hariç elektrik, su, doğalgaz vb. faturalardan maks. 1 aylık),

İşletme sahibi olan veliler için, Vergi Levhası ve 2017 beyannamesi ve tahakkukları,

Çalışan veliler için, iş yerinden onaylı maaş bordrosu.

Albaraka Beşyüzevler Müşteri Temsilcileri

Yunus Çelikkıran 0542 332 66 93

Olcay Seçkin 0534 704 42 79

FSMVÜ - Öğrenci Muhasebesi Uzmanı

Seher Çelik - 0212 521 81 00 - 1060 (dâhili) - scelik@fsm.edu.tr

Hazırlık Programı

Üniversitemizde eğitim dili %30 İngilizce olan programlarda hazırlık eğitimi zorunlu olup; eğitim dili Türkçe olan programlarda ise hazırlık eğitimi isteğe bağlıdır.

*İslami İlimler Fakültesi'nin eğitim dili Arapça olması nedeniyle, Arapça Hazırlık eğitimi zorunludur.

Arapça Hazırlık eğitimi muafiyet sınavı 27.09.2018 tarihinde Topkapı Yerleşkesinde saat 15:00'de yapılacaktır.

Eğitim Dili %30 İngilizce olan Lisans Programları:

• Mimarlık Lisans Programı
  • İç Mimarlık Lisans Programı
  • İnşaat Mühendisliği Lisans Programı
  • Biyomedikal Mühendisliği Lisans Programı
  • Bilgisayar Mühendisliği Lisans Programı

*Kazanılan burslar (Tercih bursu vb.) hazırlık eğitimi için de geçerlidir.

**Zorunlu İngilizce Hazırlık Eğitimi muafiyet sınavı hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

HIZLI MENÜ HAVA DURUMU
Check Feel