► Arşiv
Türk Kızılayı’ndan Anlamlı Ziyaret

Türk Kızılayı Avrupa Bölge Merkezi yöneticileri, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı makamında ziyaret etti.

Ülkemizde ve dünyada mazlumun daima yanında olan güzide kurumumuz Türk Kızılayı, milletimizin geçmişten beri süregelen misyonunu, Türk’ün kurtarıcı birer er olduğunu hatırlatan “Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var!” mesajıyla bağış çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle kan bağışının önemini “Her 15 saniyede bir, birinin kana ihtiyacı var” diyerek vurgulayan Türk Kızılayı Çapa Kan Merkezi Müdürü Dr. Eyüp Gönül, kan ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla, üniversiteler vasıtasıyla öğrencilerin bilgilendirilmesi ve bağışa teşvik edilmesi hususunda yaptıkları çalışmalar hakkında Rektörümüze bilgiler verdi.

Üniversitemiz işbirliğinde yürütülen projelerin, bağış organizasyonlarının ve toplum nezdinde duyarlılık oluşturarak bağışa teşvik edecek çalışmaların daha da artırılması hususunda görüş birliğine varılan ziyaret, hediye takdimi ile sona erdi.

Türk Kızılayı’ndan Anlamlı Ziyaret
HIZLI MENÜ HAVA DURUMU