FSMVÜ | Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Resmi İnternet Sitesi
Daha Eski=>
21 Ekim
Psikoloji | Prof. Dr. Özmen Malaya Üniversitesi’nde Ders Verdi
Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haşim Ercan Özmen, Erasmus+ KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği Projesi kapsamında Malaya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde; öfke yönetiminden korku ve kaygı nörobiyolojisine farklı başlıklarda ders verdi.
17 Ekim
Çocuk Gelişimi | Çocukların Doğa ile İlişkileri Konuşuldu
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen “Doğa Eğitimi ve Sürdürülebilir Çevre Uygulamaları” sempozyumu Haliç Yerleşkesi’nde yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi.
16 Ekim
Grafik Tasarım | Öğrencimize Jüri Özel Ödülü
Bursalı balıkçı Adem Yılmaz ile Yaren Leylek’in sekiz yıllık dostluğunun anlatıldığı belgesel film “Yaren”in afiş tasarımı yarışmasına katılan Grafik Tasarım Bölümü öğrencimiz İzlem Akıncı, Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu.
14 Ekim
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Geleneksel Sanatlar Akademisi İş Birliği Protokolü
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile Ümraniye Belediyesi arasında Geleneksel Sanatlar Akademisi iş birliği protokolü imzalandı.
08 Ekim
Geleneksel Türk Sanatları | Fuat Sezgin Sanat ile Yâd Ediliyor
Prof. Dr. Fuat Sezgin anısına hat, tezhip, minyatür, halı-kilim dokuma, cilt ve çini eserleriyle hazırlanan “Bilimden Sanata Yansımalar Sergisi”, üçüncü kez sanatseverlerle buluşuyor.
07 Ekim
Hukuk Fakültesi | Dijitalleşme Çağında Hukuk Bildirileri Kitapta Toplandı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi iş birliğiyle Nisan 2019’da düzenlenen Uluslararası Hukuk ve Toplum Konferansı (ICLAS 2019) bildirileri bir kitapta toplandı.
04 Ekim
Basın Yayın Halkla İlişkiler | 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Programı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Programı ve Akademik Genel Kurul Toplantısı Haliç Yerleşkesi’nde yapıldı.
30 Eylül
2019
Biyomedikal Mühendisliği | Gıda Sahteciliğine Yapay Zekalı Önlem: Elektronik Burun
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Biyomedikal Elektronik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gıda analizi için üretilen E-Burun, sahip olduğu sensörler aracılığıyla meyvenin kokusunu alıyor ve türünü belirliyor.
26 Eylül
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Milli Teknoloji Hamlesinde Mezunlarımızın İmzası
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi mezunu dört arkadaş bugün aynı şirket çatısı altında geleceğin teknolojilerini üretiyor.
26 Eylül
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Endonezya Büyükelçisi Üniversitemizi Ziyaret Etti
Endonezya Büyükelçisi Lalu Muhammed Iqbal ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. M. Fatih Andı’yı makamında ziyaret etti.
<=Geri
Daha Eski=>