<>
Daha Eski=>
11 Ekim
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | “Yükseköğretimde Radikal Değişim Şart”
Üniversitemizin 2018-2019 Akademik Genel Kurul Toplantısına katılan Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, yükseköğretimde kalite çalışmalarına dair kapsamlı bir konuşma gerçekleştirdi.
08 Ekim
Bilgisayar Mühendisliği | Öğrenci ve Mezunlarımıza TEKNOFEST’ten Ödül
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrenci ve mezunları, 20-23 Eylül tarihlerinde düzenlenen TEKNOFEST’te THY’nin Travel Hackathon yarışmasında yazılım projesiyle ödül kazandı.
08 Ekim
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Maneviyat Ekseninde Gençliğin Durumu ve Gelecek
“V. Ulusal Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu” Gençliğin Durumu ve Gelecek temasıyla 5-6 Ekim’de Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.
25 Eylül
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fransa’nın Türk Kadınlarını Resmetti
Fransa’da yaşayan Türk kadınlarının sorunlarını araştıran Seher Kalender Çetinkaya, göçmen kadınların şehirde kullandıkları kamusal mekânlar ve sosyalleşme biçimlerini anlamayı hedefleyen çalışması kapsamında yaptığı resimleri sergide bir araya getirdi.
21 Eylül
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Bilim Tarihine Damga Vuran İcatlarla TEKNOFEST’teydik!
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, 20-23 Eylül’de İstanbul 3. Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde yer alarak Müslüman bilim insanlarının icatlarını teknoloji meraklıları için sergiledi.
13 Eylül
ALUTEAM | ALUTEAM Yerli Savunma Sanayi Fuarı SAHA EXPO’da
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi yerli savunma sanayisinde geliştirilen en son teknolojilerin, sistemlerin ve ürünlerin yer aldığı, bu yıl ilki gerçekleştirilen SAHA EXPO 2018 Fuarı’nda yerini aldı.
11 Eylül
2018
Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi | Malezya'nın İş ve Akademi Dünyasından Ziyaret
Japonya merkezli iiTomo isimli grup tarafından organize edilen Türkiye ziyareti kapsamında, Malezya’nın; iş, eğitim, siyaset ve akademi çevrelerinden önemli isimlerin de aralarında bulunduğu 50 kişilik bir heyet Üniversitemizi ziyaret etti.
05 Eylül
2018
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | İnsan Vakfı ile İş Birliği Protokolü İmzalandı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı arasında eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda iş birliği protokolü imzalandı.
15 Ağustos
PYM (Proje Yönetim Merkezi) | Üniversitemizin 3 Projesine İSTKA'dan Destek
İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında yer alan 3 projemiz desteklenmeye değer görüldü.
08 Ağustos
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fatih Sultan Mehmed Han Kitabı Yayımlandı
Fatih Sultan Mehmed Han’ı devlet adamlığı, askeri başarısı, ilmi ve sanatkâr yönüyle ele alan 20 makaleden oluşan Fatih Sultan Mehmed Han kitabı üniversitemizin yayınları arasında yerini aldı.
<=Geri
Daha Eski=>