<>
Daha Eski=>
13 Şubat
Hukuk Fakültesi | Hukuk Fakültesi Mezun Başarı Sıralamasında İlk 5’te
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunları, Yükseköğretim Kurulu Mezun Başarı Atlası verilerine göre Adli Yargı Sınavı’ndaki performanslarıyla vakıf üniversiteleri mezunları arasında 5. sırada yer aldı.
05 Şubat
ALUTEAM | ALUTEAM’in Akredite Laboratuvar Projesine Sektörden Ortak
ALUTEAM’in, alüminyum sektörünün en önemli ihtiyaçlarından biri olan yapı sistem testlerini akredite bir laboratuvarda yerli imkânlarla yapmaya imkân veren projesi ASTEL, İDDMİB ortaklığıyla daha da güçlendi.
28 Ocak
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Hocaların Hocası Prof. Dr. Nevzat Kor’a Saygı Günü
Üniversitemiz, hocaların hocası Prof. Dr. Nevzat Kor onuruna gerçekleştirilen Bartın Üniversitesi “Saygı Günleri Buluşması”na ev sahipliği yaptı.
24 Ocak
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Hartum Üniversitesi’yle İş Birlikleri Geliştiriliyor
Hartum Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmed Mohamed Suleiman, Üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. M. Fatih Andı ile bir araya geldi.
14 Ocak
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Üniversitemizde Nöbet Değişimi
Üniversitemizin kurucu Rektörü olarak 2010-2018 yılları arasında görev yapan Prof. Dr. Musa Duman’a Üniversitemize sunduğu hizmet ve katkılardan ötürü teşekkür ve veda töreni düzenlendi.
09 Ocak
Basın Yayın Halkla İlişkiler | 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Arasındayız
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) araştırmasına göre “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı”ndan biri oldu.
02 Ocak
Meslek Yüksekokulu | III. Çocuk Gelişimi Sergisi
Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı’nın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Çocuk Gelişimi Sergisi”, “Sembolik Oyun ve Kavram Materyalleri” temasıyla Haliç Yerleşkesi’nde açıldı.
30 Aralık
Tarih | ''Kudüs Peygamberimizin Bize Emanetidir''
Yurtdışındaki Filistin Âlimler Heyet Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri, Müslümanları Kudüs konusunda daha duyarlı olmaya davet ederek, “Kudüs, Peygamberimizin bize bir emanetidir.” dedi.
29 Aralık
2018
Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi | Açe Tsunamisinin Kayıpları Anıldı
Hint Okyanusu’nda 26 Aralık 2004’te meydana gelen 9,1 büyüklüğündeki deprem ve ardından oluşan tsunamide hayatını kaybeden 230 bin kişi felaketin 14’üncü yılında anıldı.
28 Aralık
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Üniversitemizin Yeni Rektörü, Prof. Dr. M. Fatih Andı
Üniversitemiz Edebiyat Fakültesinin kurulduğu 2010 yılından bugüne Dekanlık görevini sürdüren Prof. Dr. M. Fatih Andı, 26 Aralık 2018 tarih ve 2018/265 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Üniversitemiz Rektörlüğüne atanmıştır.
<=Geri
Daha Eski=>