<>
<=Geri
Daha Eski=>
2019
Bilgisayar Mühendisliği | Geleceğin Dijital Trendleri Teknoloji Zirvesinde Konuşuldu
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen WEEKENG 2019 “Haftasonu Teknoloji Zirvesi”, teknoloji dünyasının profesyonelleri ile teknoloji sevenleri 13-14 Nisan’da Haliç Yerleşkesi’nde buluşturdu.
2019
FSM ve Dönemi Uygulama ve Araştırma Merkezi | Savaştan Barışa, Siyasetten Ekonomiye Fatih Dönemi
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet ve Dönemi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 12-13 Nisan 2019'da düzenlenen “Uluslararası Fatih Sultan Mehmed Dönemi Osmanlı Dünyası Sempozyumu” Üsküdar Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Evrensel İslam Eğitimi ile Yeni Bir Dünya Mümkün mü?
Yaygın Eğitim ve Kültür Derneği (YEKDER) Din Eğitimi Akademisi’nin (DEA) ilkini 2018 yılında düzenlediği “Uluslararası İslam Eğitimi Kongresi” bu yıl 12-13 Nisan 2019 tarihlerinde Üniversitemiz ev sahipliğinde Topkapı Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
10 Nisan
Bilgisayar Mühendisliği | TÜBİTAK'tan Mühendislik Öğrencilerimize Destek
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerimiz Seda Çağlar ve Selin Daldaban’ın “Uzaktan Denetimli Otonom Fabrika Sistemi” projeleri TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü.
08 Nisan
Hukuk Fakültesi | Dijitalleşme Çağında Hukuk Konferansı
Uluslararası Hukuk ve Toplum Konferansı (ICLAS 2019) dijitalleşme çağında insanların karşılaşacağı olası sorunları ve bu yeni çağda ihtiyaç duyulan hukuki düzenlemeleri geniş bir perspektif ile ele aldı.
02 Nisan
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Görme Sorunu Yaşayan Mert için Özel Gözlük Üretildi
Goldenhar Sendromu nedeniyle doğuştan görme sorunu yaşayan ve standart gözlük kullanamayan 5 yaşındaki Mert için ALUTEAM’de 3D teknolojisi kullanılarak özel gözlük üretildi.
26 Mart
Basın Yayın Halkla İlişkiler | TEKNOFEST ile Genç Yeteneklerin Yanındayız
Üniversitemiz ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı arasında imzalanan iş birliği protokolü ile paydaşı olduğumuz TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 17-22 Eylül 2019 tarihlerinde Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek.
25 Mart
Basın Yayın Halkla İlişkiler | 55. Kütüphane Haftası Açılış Töreni Yapıldı
“Değişen Toplum, Dönüşen Kütüphaneler” ana temasıyla 25 Mart-31 Mart tarihleri arasında kutlanan 55. Kütüphane Haftası’nın açılış töreni, Üniversitemizin paydaşlığında İstanbul Üniversitesi Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
21 Mart
International Student Office | Kenya Mandera Eyaleti Eğitim Bakanı’nın Ziyareti
Kenya Cumhuriyeti Mandera Eyaleti Eğitim Bakanı Izzudin Abdullahi Abdi, Üniversitemizi ziyaret ederek Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Z. Hakan Akpolat ile bir araya geldi.
21 Mart
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Klasik Sanatlarda Siyer Değerlendirildi
Meridyen Derneği ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öncülüğünde, farklı üniversitelerin katkılarıyla hayata geçirilen Sîreti Sûrette Görmek Çalıştayı, Hz. Peygamber’i anlama ve anlatma noktasında sanatın işlevlerini ve imkânlarını tartışıyor.
<=Geri
Daha Eski=>