HABER ARSIVI
Daha Eski=>
18 Nisan
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Macaristan Eszterházy Károly Üniversitesi’nden Ziyaret
Eszterházy Károly Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Liptai Kalman, beraberindeki heyet ile Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı makamında ziyaret etti. İki üniversite arasında iyi niyet protokolü ve Erasmus anlaşması imzalandı.
12 Nisan
Edebiyat Fakültesi | Sîreti Sûrette Görmek Çalıştayı-II
Edebiyattan sinemaya, klasik sanatlardan musikiye çeşitli sahalarda siyerin ele alınış biçimlerini ele almak için yola çıkan “Sîreti Sûrette Görmek” çalıştayının ikincisinde modern şiirde Hz. Peygamber’i anlatmanın imkânları ele alındı.
09 Nisan
2018
Geleneksel Türk Sanatları | Yeditepe Bienali Kapsamında ''Oradaydım'' Enstalasyonu
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi minyatür atölyesi hocalarının ve öğrencilerinin enstalasyon çalışmaları “Yeditepe Bienali” kapsamında Küçük Mustafa Paşa Hamamı’nda sergileniyor.
09 Nisan
Basın Yayın Halkla İlişkiler | İsrail'in İşgal Planı Sempozyumda Ele Alındı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ), Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) ve Mirasımız Derneği ortaklığında düzenlenen İsrail’in İşgal Stratejisi 1982 Oded Yinon Büyük İsrail Planı sempozyumu Haliç'te yapıldı .
02 Nisan
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Türk Kızılayı’ndan Anlamlı Ziyaret
Türk Kızılayı Avrupa Bölge Merkezi yöneticileri, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı makamında ziyaret etti.
02 Nisan
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Doğumunun 586. yılında, Fatih Sultan Mehmed Han
Üniversitemize adını veren büyük Osmanlı Hükümdarı, İstanbul’un Fatihi Sultan Mehmed Hanı doğum gününde doğduğu topraklarda andık.
30 Mart
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''Fatih Sultan Mehmed'i Sporla Gündeme Getirmek İstedik''
Fatih Sultan Mehmed Han, doğumunun 586. yıl dönümünde doğduğu topraklarda bisiklet turu ile anıldı.
28 Mart
Türk Dili ve Edebiyatı | Mekânın Ruhu İnsan
Mekânları güzelleştiren farklı insan manzaralarını bir araya getiren Mekânın Ruhu İnsan sergisi, Üsküdar Yerleşkesi’nde açıldı.
28 Mart
2018
Okul Öncesi Öğretmenliği | ''Dijital Oyunlarla Çocukları Tedavi Bile Edebiliriz''
Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Programının düzenlediği Eğitimde Oyunlaştırma panelinde, dijital neslin oyun alışkanlıkları, oyunun ve eğitici oyuncakların çocuklar üzerindeki etkileri ele alındı.
21 Mart
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Endonezya Airlangga Üniversitesi ile İş Birliği
Airlangga Üniversitesi Rektörü Prof. Mohammad Nasih, beraberindeki heyet ile Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı makamında ziyaret etti.
<=Geri
Daha Eski=>