<>
Daha Eski=>
11 Aralık
PYM (Proje Yönetim Merkezi) | Canlandırma Film ve Oyun Tasarımı Atölyesi Açıldı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi iş birliğiyle İstanbul Tasarım Merkezi bünyesinde “Canlandırma Film ve Oyun Tasarımı Atölyesi” açıldı.
10 Aralık
Tarih | ''Osmanlı Bilgi Üreten Bir Devletti''
“Osmanlı Dünyasında Bilgi ve Tecrübenin İntikali” çalıştayında devlet tasavvuru, askeri yapı, hukuk ve vakıflar, Osmanlı’nın asırları etkileyen bilgi ve tecrübesi kapsamında değerlendirildi.
07 Aralık
2018
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Hz. Peygamber'le Bağ Kurmak için Felsefeye İhtiyaç Var
“Siyer Felsefesi ve Hikmeti” konferansının konuğu olan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tahsin Görgün, Hz. Peygamber ve dönemiyle bağ kurabilmek için felsefeye ihtiyaç olduğunu söyledi.
07 Aralık
Psikoloji | Modernizm Öncesi veya Sonrası Kadına Şiddet Hep Vardı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencilerinin düzenlediği seminerde kadına yönelik şiddet, psikolojik ve hukuksal açıdan bir vaka olarak ele alındı.
Güzel Sanatlar Fakültesi | Fuyang Uluslararası Sanat Festivali
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Betül Bilgin ile yüksek lisans öğrencisi Chuanyı Lei, Çin’de düzenlenen “Fuyang Uluslararası Sanat Festivali”nde bir dizi etkinlikte yer aldı.
2018
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Özel Çocuklardan Dünya Engelliler Günü’nde Konser
Özel çocuklardan oluşan İyilik Senfonisi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde konser verdi.
Grafik Tasarım | Grafik Tasarım Öğrencilerinden Fotoğraf Sergisi
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerinin fotoğraf karelerinden oluşan sergi, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin ilgisine sunuldu.
30 Kasım
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Üniversite-Sanayi İşbirliği Görüşmeleri Devam Ediyor
Mütevelli Heyet Başkanımız İsmail Gerçek ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Genco Berkin, üniversite-sanayi işbirliklerini geliştirmek üzere Türkiye’nin tek uçak koltuğu üretim üssü olan TSI Aviation Seat şirketini ziyaret etti.
27 Kasım
Hukuk Fakültesi | Tıp ve İlaç Hukukundaki Gelişmeler Ele Alındı
Yeni gelişen bir hukuk dalı olan tıp ve ilaç hukuku alanında mevcut uygulamalar, etik tartışmalar ve iki bilim dalı arasındaki uyuşmazlıkların ele alındığı “Tıp ve İlaç Hukuku Paneli” Haliç Yerleşkesinde düzenlendi.
26 Kasım
FSM TÜMER | Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretmenliği Paneli
Yabancılara Türkçe öğreten öğretmenler, alan bilgisi, mesleki yeterlik ve kültürel iletişim becerisi etrafında mesleklerini konuştu.
<=Geri
Daha Eski=>