FSMVÜ | Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Resmi İnternet Sitesi
Daha Eski=>
24 Temmuz
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Geleceğin Kabin Memurları Uçarak Yetişiyor
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ile Türk Hava Yolları arasında 2018 yılında imzalanan “Uçuşta Mesleki Eğitim Projesi” protokolü kapsamında kabin memurluğu eğitimi alan öğrencilerimiz THY’nin iç hat uçuşlarında görev aldı.
19 Temmuz
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Üniversitemiz A+ Grubu Üniversiteler Arasında
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, öğrenci işlerinin işleyişi, üst yöneticilerin ilgisi, kararlara katılım ve sorunlara duyarlılık gibi konularda öğrenci memnuniyeti en yüksek üniversiteler arasında yerini aldı.
19 Temmuz
2019
Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi | Malezya Kelantan Eyaleti’nden Üniversitemize Ziyaret
Malezya'nın Kelantan Eyaleti'nden üst düzey bürokratlar, eğitimciler ve iş adamlarından oluşan bir heyet, üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirdi.
16 Temmuz
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''15 Temmuz, Tüm Darbelerden Daha İhanet Doluydu”
Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, “15 Temmuz darbe girişimi, toplumun değerleri kullanılarak sahnelenmiş 40 yıllık bir tiyatronun sonunda ortaya çıktı."
10 Temmuz
Kalite Yönetim Bilgi Sistemi | Üniversitemizde Kalite Süreçleri Değerlendirildi
YÖKAK tarafından “Kurumsal Dış Değerlendirme Programı” kapsamında oluşturulan Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı, 7-10 Temmuz 2019 tarihlerinde Üniversitemizi ziyaret etti.
01 Temmuz
2019
Bilgisayar Mühendisliği | Öğrencilerimize TÜBİTAK’tan İki Ödül!
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz İbrahim Enes Aydoğdu ve Enes Kamil Yılmaz, “TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları”nda birincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahibi oldu.
28 Haziran
Basın Yayın Halkla İlişkiler | 977 Öğrencimiz Yarınlar için Kep Attı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi kuruluşunun 9. yılında 6. dönem mezunlarını yarına uğurladı!
19 Haziran
Bilgisayar Mühendisliği | İTÜ’den Dr. Gündoğar’a En Başarılı Tez Ödülü
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Gündoğar, İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından “2018 Yılı En Başarılı Tez Ödülü”ne değer görüldü.
19 Haziran
2019
Bilgisayar Mühendisliği | Öğrencilerimiz TÜBİTAK Yarışmasında Finalde!
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz, TÜBİTAK’ın üniversite öğrencileri için düzenlediği araştırma projeleri yarışmasında finale adlarını yazdırdı.
18 Haziran
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fuat Sezgin, Paha Biçilmez İlmi Mirası ile Anıldı
2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 13-15 Haziran 2019 tarihlerinde düzenlenen “I. Uluslararası Prof. Dr. Fuat Sezgin İslâm Bilim Tarihi Sempozyumu”nun Açılış Töreni, 13 Haziran’da yapıldı.
<=Geri
Daha Eski=>