FSMVÜ | Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Resmi İnternet Sitesi
<=Geri
Daha Eski=>
Sivil Havacılık Kabin Hiz. | Kabin Memurları için Rehber Niteliğinde Kitap
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğretim görevlileri Dr. Lale Gülnaz Karahan ve Dr. Gülbeniz Akduman’ın birlikte kaleme aldığı Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri İçin Nezaket ve Protokol Kuralları kitabı çıktı.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Kur’ân-ı Kerim'i Güzel Sesiyle Dünyaya Duyuruyor
İslâmi İlimler Fakültesi öğrencimiz Abdulkerim İleri, Kur’ân-ı Kerim’i dünyada en güzel okuyan seslerden biri.
2019
Uluslararası Hukuk Araştırma Merkezi | Doğu Akdeniz Deniz Yetki Alanları Sorunu Tartışıldı
Türkiye’nin Doğu Akdeniz deniz yetki alanları sorununa yaklaşımı, hukuki argümanlar ve uluslararası hukuk açısından tartışıldı.
06 Aralık
Güzel Sanatlar Fakültesi | Sevenleri Semavi Eyice’yi Anlattı
Sanat tarihçisi Semavi Eyice öğrencileri ve sevenlerinin katıldığı programda yâd edildi.
05 Aralık
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Hiperspektral Görüntülemede Yeni Veri İşleme Teknikleri
Dr. Öğr. Üyesi Süha Tuna şu sıralar hiperspektral görüntüleme konusunda geliştirdiği yeni ve etkin yöntemlerden oluşan bir proje hazırlığında.
04 Aralık
Grafik Tasarım | ''Dinlemeden Anladık Anlamadan Eyledik''
Grafik Tasarım Bölümü öğrencimiz Ahmet Selçuk Kutluhan, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 4-15 Kasım tarihleri arasında düzenlediği “11. Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi Etkinliği”ne Yunus Emre’den bir dizeyle yer aldı.
03 Aralık
Güzel Sanatlar Fakültesi | İslam Seçen’in Adı Kurduğu Atölyede Yaşayacak
Klasik kitap sanatlarına yarım yüz yılı aşkın süredir hizmet eden sanatkâr ve Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim görevlimiz İslam Seçen, Fatih Camisi’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
03 Aralık
2019
Güzel Sanatlar Fakültesi | Dijital Teknoloji Tabanlı Klasik Sanatlar Merkezi Açıldı
Üniversitemizin ortaklığında Pendik Belediyesinin İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile kurduğu Türkiye’nin ilk Dijital Teknoloji Tabanlı Klasik Sanatlar Merkezi kapılarını açtı.
28 Kasım
2019
Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi | Malay Öğrencilerden Kültür Şöleni
Üniversitemizde öğrenim gören Malay öğrenciler bu yıl ikincisi düzenlenen Nusantara Festivali’nde hem kültürlerini tanıttı hem ülkeler arası dostluk mesajı verdi.
28 Kasım
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Başarılı Milli Sporculara Yüzde Yüz Destek
Gençlik ve Spor Bakanlığı, aralarında Üniversitemizin de olduğu 28 vakıf üniversitesiyle imzaladığı protokol ile uluslararası seviyede başarı kazanan milli sporcuların vakıf üniversitelerinde tam burslu öğrenim görmelerine imkân sağlıyor.
<=Geri
Daha Eski=>