<>
Daha Eski=>
13 Haziran
Güzel Sanatlar Fakültesi | GSF Mezunları Sergi ile Veda Etti
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2018 mezunlarının, 5. Dönem Mezuniyet Töreni’ne özel hazırladıkları Mezun 2018 sergisi, tören öncesi Haliç Kongre Merkezi’nde açıldı.
12 Haziran
Basın Yayın Halkla İlişkiler | 963 Öğrencimizi “Yarına” Uğurladık
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 2017-2018 eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamlayan 963 öğrencimizi 5. Dönem Mezuniyet Töreni’nde “yarına” uğurladık.
11 Haziran
İslâmî İlimler Fakültesi | Kur’an-ı Kerim’i En İyi Okuyan Ses Üniversitemizden
İslâmi İlimler Fakültesi mezunumuz Enes Özsoy “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”nda Kur’an-ı Kerim’i en iyi okuyan ses oldu.
31 Mayıs
ALUTEAM | İstanbul Valisi Vasip Şahin ALUTEAM’i Ziyaret Etti
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Haliç Yerleşkesi’nde yer alan Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi’ni (ALUTEAM) ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.
30 Mayıs
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fatih Sultan'dan Dünyanın Öğreneceği Çok Şey Var
İstanbul’un Fethi’nin 565. yıl dönümünde düzenlenen Fetih ve Fatih panelinde, Fatih Sultan Mehmed Han’ın karakter özellikleri, kanun koyucu yönü ve fethin gerçekleşmesine büyük katkı sağlayan donanma hazırlıkları konuşuldu.
21 Mayıs
2018
PYM (Proje Yönetim Merkezi) | İki Projemiz TÜBİTAK'tan Destek Almaya Hak Kazandı
Üniversitemizin eğitim ve sağlık alanındaki iki projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü.
Türk Dili ve Edebiyatı | Geçmişten Günümüze Ramazan Ayı ve Ramazan Kültürü
Ses Sanat ve Edebiyat Kulübü’nün organizesiyle düzenlenen Geçmişten Günümüze Ramazan Ayı ve Ramazan Kültürü panelinde Ramazan edebiyatı, gelenekleri ve modern zamanda Ramazan idraki konuşuldu.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Milaslı Abdülaziz Ağanın Hayatı Kitaplaştırıldı
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yayınları Kurucu Vâkıflarımız Serisinin ikinci kitabı, Vakfiyeleri Işığında Milaslı Abdülaziz Ağa ve Ailesi yayımlandı.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | İslam Öncesinden 20. Yüzyıl Başlarına Açe Tarihi
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yayınları tarih araştırmalarına yenisini ekleyerek, Açe Darüsselam Sultanlığı: İslam Öncesi Dönemden 20. Yüzyıl Başlarına Kadar Açe Tarihi’ni yayımladı.
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Mekânsal Okunabilirlik Kavramına Çok Boyutlu Bir Bakış
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Emine Köseoğlu’nun mekânsal okunabilirlik kavramına deneysel çerçevede odaklandığı Mekânsal Okunabilirlik: Biçimsel, Dizimsel ve Öznel Boyutları kitabı yayımlandı.
<=Geri
Daha Eski=>