HABER ARSIVI
Daha Eski=>
24 Mayıs
2017
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Üniversitemizin Gururu Sporcu Öğrenciler Ödüllendirildi
Bireysel ve takım oyunlarında bir yıl içerisinde gösterdikleri mücadele ve kazandıkları başarılarla hem üniversite hem ülke için gurur kaynağı olan sporcu öğrencilerimiz Rektörlük makamındaki tören ile ödüllendirildi.
22 Mayıs
2017
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''Eğitimde Yerli Model ve Teoriler Geliştirilmeli''
Üniversitemiz, Marmara Üniversitesi ve ÜNDER işbirliği ile düzenlenen “Uluslararası Katılımlı Yükseköğretimde Eğitim Araştırmaları ve Uygulamaları Kongresi” 19-20 Mayıs tarihlerinde Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
16 Mayıs
Biyomedikal Mühendisliği | Biyomedikal Sektörü UBİCTÜS 2017'de Konuşuldu
Üniversitemizin Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi ve IBM Türkiye ortaklığında geliştirdiği, İSTKA'nın desteklediği “Tele-Sağlık İstanbul Projesi” kapsamında hazırlanan UBİCTÜS 2017'de biyomedikal cihaz tasarımı ve üretimi konuları masaya yatırıldı.
15 Mayıs
2017
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Dil ile İktidar İlişkisi Siyasi Yaklaşımları Belirler
Geçmişten günümüze iktidarların dil ve sanatla ilişkisi ve bu ilişkinin popüler kültür, müzik, sinema ve edebiyata yansımaları “1. Uluslararası Dil Sanat ve İktidar Sempozyumu”nda mercek altına alındı.
15 Mayıs
Hukuk Fakültesi | Genç Hukukçulardan Çocuk İşçiliğine Son Çağrısı
Hukuk Fakültesi öğrencilerine işçi çocuklarla ilgili kanun teklifi sunma imkânı veren Davâ-yı Hukuk Yarışması’nın finalinde en tutarlı, ikna edici ve hukuki gerekçe üreten 3 öğrenci ödüllendirildi.
12 Mayıs
2017
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Yükseköğretim Mevzuatı İstanbul’da Değerlendirildi
Üniversitelerin, öğrenciyle doğrudan ilişkisi olması nedeniyle en önemli birimlerinden biri olan Öğrenci İşleri Daire Başkanlıkları, yükseköğretim mevzuatını değerlendirmek ve bilgi paylaşımında bulunmak için İstanbul’da bir araya geldi.
11 Mayıs
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Ne Masal Ne Hikâye Hem Masal Hem Hikâye
Masalların kalbimizi berraklaştırdığına, düşüncelerimizi güzelleştirdiğine inanan, masalın ve hikâyenin bizi biz yapan değerlerden olduğunu savunan dört kıymetli isim, “Ne Masal Ne Hikâye Hem Masal Hem Hikâye” panelinde bir araya geldi.
11 Mayıs
Edebiyat Fakültesi | Samimi Kimliğiyle Tüm Zamanların Şairi Zarifoğlu
Şair ve yazar Cahit Zarifoğlu, vefatının 30. yılında Edebiyat Fakültesi’nde düzenlenen panelle anıldı.
10 Mayıs
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''Kudüs Köylerinin Hepsi Vakıf Toprağıdır''
Uluslararası Kudüs Vakıfları Forumu’nda konuşan Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, “Kudüs köylerinin hepsi vakıf toprağıdır.” dedi.
04 Mayıs
Kariyer Merkezi | Kariyer ve Kültür Şenliği
Öğrencilerimizin ülkemizin önde gelen firma ve kurumlarının stantlarında staj ve iş fırsatlarını değerlendirdiği, workshoplar ve paneller ile sanat etkinliklerinin yer aldığı “Kültür Sanat ve Kariyer Etkinlikleri”, Haliç Yerleşkesi’nde düzenlendi.
<=Geri
Daha Eski=>